Samudra Massage

Een heerlijk relaxerende massage onder infra-rood verwarming.

De Samudra massage gaat in tegenstelling tot een relax -of zenmassage het lichaam als één geheel bekijken en niet opdelen in afzonderlijke delen. Bij een traditionele massage gaan we deel per deel masseren. De Samudra massage gaat vaker heel het lichaam bestrijken en in beweging brengen. Dit zal gebeuren in lange vloeiende beweging, met verschillende druksterktes en snelheden. Uiteraard gaan de verschillende delen van het lichaam ook apart behandeld worden, minder met de handen, maar vooral met onder-en bovenarm (niet met de ellebogen). Door heel het lichaam op die manier te benaderen gaan afvalstoffen overal makkelijker verwijderd worden en zal stress, waar het zich ook bevindt, veel beter verdwijnen.

Een Samudra massage zal wonderen doen voor mensen met stress, trauma’s, burn-outs maar het zal ook enorm goed de spieren los maken, en bloedstromen en lymfestromen op gang brengen. Voor deze massage heb ik een speciale opleiding gevolgd dus U mag er gerust in zijn dat ik ook hier weet waar ik mee bezig ben.

De samudra massage duurt 60 minuten. Klanten vragen vaak of deze ook in 90 minuten kan. Deze massage is voor mij echter fysiek te zwaar om 90 minuten te geven. Om toch hierin tegemoet te komen heb ik nu een combinatie massage samudra-relax van 90 minuten samen gesteld. Het laatste half uur ligt U dan in kuiphouding op uw rug voor extra aandacht aan benen, voeten, buik, liesstreek en decolleté. Bovendien sluit ik dan af met een hoofd -en gezichtmassage.

Lees er meer over op de pagina “soorten massages” die U hier kunt vinden.