Werkwijze

Het is de bedoeling dat je bij een massage zo ontspannend mogelijk toekomt. Op voorhand goed weten wat je kan verwachten en hoe alles hier in zijn werk gaat is een goede manier om deze beginner-stress aan te pakken. Daarom geef ik hier een woordje uitleg over hoe ik bij een massage te werk gaat en wat er van jou verwacht zal worden.

 

Belangrijk is dat je bij het reserveren van het tijdstip van de massage rekening houdt dat je vooraf bij jou thuis een warme douche kunt nemen. Voor de hygiëne van de praktijk en onszelf is het belangrijk dat je op voorhand gedoucht bent. Een warme douche is tevens een goede opwarming van de spieren.

 

Bij het binnenkomen de eerste keer zal ik een kort kennismakings-gesprek doen waarin ik zal aftasten wat  je verwacht van de massage en waar er eventueel pijnpunten zijn. We stemmen de massage af op jou wensen. Uiteindelijk is dit voor jou een echte me-time !

 

Naakt of niet? Dat is de onwennige vraag die vaak wordt gesteld. Het is zo dat U tijdens de massage voor Uw eigen comfort en gezellige warmte steeds onder een grote sauna-handdoek ligt. Enkel het lichaamsdeel dat ik op dat moment masseer ligt open.

De rest ligt dus steeds onder de handdoek. Of U hieronder naakt ligt of in ondergoed bepaalt U zelf. Het gaat erom dat U zich kunt ontspannen, en als U naakt liggen ongemakkelijk vindt, dan is het zinloos om dat te doen. Als U zich meer comfortabel voelt in ondergoed en daardoor meer relax bent, dan is dat zeker de beste oplossing. Anderzijds zal de massage-ervaring op zich aangenamer zijn als U naakt bent. De massage kan dan “in één beweging” over het gehele lichaam gebeuren zonder dat er stof in de weg zit. Aan U de keuze dus.

 

Comments are closed