Locatie

Zenmassages is gevestigd in Geel, op wandelafstand van het station.

Het ligt in een rustigere wijk van Geel, en er zijn 2 private parkeerplaatsen. Dus Uw wagen kwijt raken is geen probleem.

Er is een aparte discreet afgezonderde ruimte waar de massages plaats vinden, volledig ingericht in een modern en gezellig kader.

U ligt op een moderne, super zachte massagetafel met aangepast hoofdkussen. Deze tafel is verwarmd als het buiten koud is zodat U knus en warm ligt. Ook de massageolie wordt verwarmd alvorens aan te brengen wat het relaxerende gevoel alweer versterkt.

Er wordt ook gebruik gemaakt van AromaTherapie om de ruimte een gepaste aangename geur te geven, passend bij het seizoen.

Een optimale hygiëne is uiterst belangrijk. De overtrek van de massagetafel en hoofdkussens waarop U ligt worden na elke klant ververst! Om een optimale hygiëne te waarborgen is het belangrijk dat je vóórdat je naar hier komt een douche hebt genomen.

Om tot aan de massage-ruimte te komen moet er een trap gedaan worden. Voor mensen die slecht te been zijn of rolstoelpatiënten is de locatie jammer genoeg niet geschikt.

Comments are closed