Locatie

Zenmassages is gevestigd in Geel, op wandelafstand van het station.
Het ligt in een rustigere straat van Geel, en er zijn 2 private parkeerplaatsen. Dus Uw wagen kwijt raken is geen probleem.
In de knusse en gezellige massage ruimte zal U zich direct thuis voelen. Er staat steeds een drankje ter uwer beschikking.
U ligt op een moderne, super zachte massagetafel met aangepast hoofdkussen. Lees en bekijk meer over de massage tafel via deze link. Boven de tafel is een infrarood plaat (zonder licht) opgesteld die zachtjes warmte op jou straalt. Ook de massageolie wordt verwarmd alvorens aan te brengen wat het relaxerende gevoel alweer versterkt.
Er wordt ook gebruik gemaakt van AromaTherapie om de ruimte een gepaste aangename geur te geven, passend bij het seizoen.
Een optimale hygiëne is uiterst belangrijk. De overtrek van de massagetafel en hoofdkussens waarop U ligt worden na elke klant ververst! Om een optimale hygiëne te waarborgen is het belangrijk dat je vóórdat je naar hier komt een douche hebt genomen.
De massage ruimte werd in december ’22 volledig opnieuw gebouwd en ligt nu op gelijkvloers vlak aan de inkom. Ze is dus goed bereikbaar. Er moeten nergens meer trappen worden gedaan, in tegenstelling tot vroeger.