Masseur

Ik ben Patrick, Uw masseur van dienst. Aangenaam.

Ik heb een echte carriëre switch gemaakt. Van IT (server beheerder), waarop ik stillaan uitgekeken raakte heb ik me omgeschoold tot Massage Therapeut bij Syntra in 2016. Een langdurige opleiding. Daarbuiten heb ik me ook door zelfstudie verder verdiept in deze materie. Niet alleen van het masseren op zich, maar ook van andere zaken die daar rond hangen en erg bruikbaar zijn tijdens de massage. We denken dan aan drukpunt-therapie, energetische stromingen en dergelijke. Massage technieken voor het oplossen van de veel voorkomende schouder-, rug- en nekpijnen heb ik ook een opleiding gevolgd.

Ik wil daar hier niet té diep op in gaan, maar U mag er zich van verzekeren dat U letterlijk bij mij “in goede handen” bent. Talrijke klanten hebben reeds aangegeven heel tevreden te zijn over de behaalde resultaten van de massage. Reviews van klanten kunt U hier lezen. Op deze pagina kunt U lezen wat de positieve resultaten zijn van een massage therapie. Dagelijks hoor ik van klanten dat dit daadwerkelijk zo is. Deze positieve feedback laadt mij telkens weer op om het beste van mezelf te geven tijdens de volgende massage, dus ook tijdens UW volgende massage.

Tijdens de studies ben ik me ervan bewust geworden dat een goede massage begint bij een masseur die goed in zijn vel zit, en veel respect heeft voor zijn eigen lichaam. Je kan maar positiviteit “door geven” aan een klant als je zelf ook op een positieve manier door het leven stapt. We lezen overal dat je lichaam de tempel is van je eigen geluk en je ervoor moet zorg dragen als “een goede huisvader”, net zoals je dat met alle eigendommen doet die je koestert. Deze boodschap heb ik dan ook goed begrepen. Lichamelijk eet ik gezond, doe aan sport en maak tijd om mezelf te “aarden”. Aarding is één van de basis beginselen van een goede massage. Hieraan besteed ik dan ook in het begin en tijdens de massage telkens opnieuw aandacht.

Ik baat zenmassages nu fulltime uit. Hierdoor kan ik U een heel ruim aanbod aan uren bieden waarop U kunt boeken, ook in het weekend.

Volg me op facebook of instagram!