Reviews

Lees hier de reacties van klanten die reeds een bezoekje gebracht hebben aan Zenmassages. Ben je onlangs bij mij geweest voor een massage? Wellicht kreeg je al een emailtje om te vragen hieronder een review te posten. Ik apprecieer feedback enorm omdat ik dan de service en massage tot in de puntjes in orde kan krijgen. Alvast bedankt en heel graag tot ziens.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zenmassages
Average rating:  
 57 reviews
 by Jelle

Ik voelde me meteen op mijn gemak en heel veilig. Zijn slogan "in goede handen" mag gerust veranderd worden naar "in gouden handen". Exact wat mijn lichaam nodig had. Merci Patrick!

 by Dave

Ik heb een vijftal keer vrij kort na mekaar de rugmassage gedaan en voel echt wel veel beterschap. Rug en schouders zijn veel losser en ik kom zonder pijn de dag door nu. Top.

 by Céline

Hele goede zenmassage gehad bij Patrick. Hele zachte massage tafel en als je op je rug ligt kom je in een soort kuiphouding te liggen wat het nog ontspannender maakt. Echt een aanrader

 by Bianca

Ik had een rug- en nekmassage geboekt.
Zeker voor herhaling vatbaar. Was een perfecte massage!

 by jos

Ik had gekozen voor een samudra massage. In één woord : heerlijk. Ik kan het iedereen aanraden. Ik kom zeker terug.

 by Martine

Aangename ontvangst en zeer goede uitleg over het verloop van de gekozen massage. Zonder dat ik er maar iets van gezegd had voelde hij waar mijn knopen zaten en kreeg ze nog los ook! Ben er heerlijk "zen" buiten gewandeld. Vakman met veel respect en discretie!

 by Annick

Ik maak al meer dan 2 jaar gebruik van Patrick zijn massages als behandeling voor burn-out. Een vol uur voor mezelf om in de watten gelegd te worden, geeft enorm veel energie. Tot rust komen… een echte aanrader!

 by Carry

Mooie, nieuwe locatie met oog voor detail. Voor de eerste keer kennisgemaakt met de Samudra massage; bijzonder maar zeker de moeite waard. Patrick is sowieso een prima masseur die zijn vak kent en aanvoelt wat je lichaam nodig heeft. Een aanrader!

 by Christel

Ik nam de zenmassage. Heel gevarieerd. Zalig.

 by Robin

Patrick bracht me onmiddelijk tot rust. Ik voelde me onmiddelijk thuis en kon volop genieten van de heerlijke massage. Ik kom zeker terug.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»