Over de masseur

 

Ik ben Patrick, Uw masseur van dienst. Aangenaam.

Ik heb een echte carriëre switch gemaakt. Van IT (server beheerder), waarop ik stillaan uitgekeken raakte heb ik me omgeschoold tot Massage Therapeut bij Syntra in 2016. Ook heb ik een bijkomende opleiding gedaan voor massage technieken ter behandeling van de veel voorkomende Schouder-, Rug- en Nekklachten. Daarbuiten heb ik me ook door zelfstudie verder verdiept in deze materie. Niet alleen van het masseren op zich, maar ook van andere zaken die daar rond hangen en erg bruikbaar zijn tijdens de massage. We denken dan aan drukpunt-therapie, energetische stromingen en dergelijke.

Ik wil daar hier niet té diep op in gaan, maar U mag er zich van verzekeren dat U letterlijk bij mij “in goede handen” bent. Talrijke klanten hebben reeds beweerd en aangegeven heel tevreden te zijn over de behaalde resultaten van de massage. Op deze pagina kunt U lezen wat de positieve resultaten zijn van een massage therapie. Dagelijks hoor ik van klanten dat dit daadwerkelijk zo is. Deze positieve feedback laadt mij telkens weer op om het beste van mezelf te geven tijdens de volgende massage, dus ook tijdens UW volgende massage.

Tijdens de studies ben ik me ervan bewust geworden dat een goede massage begint bij een masseur die goed in zijn vel zit, en veel respect heeft voor zijn eigen lichaam. Je kan maar positiviteit “door geven” aan een klant als je zelf ook op een positieve manier door het leven stapt. We lezen overal dat je lichaam de tempel is van je eigen geluk en je ervoor moet zorg dragen als “een goede huisvader”, net zoals je dat met alle eigendommen doet die je koestert. Deze boodschap heb ik dan ook goed begrepen. Lichamelijk eet ik gezond, doe aan sport en maak tijd om mezelf te “aarden” met de oneindigheid van de wereld onder me. Aarding is één van de basis beginselen van een goede massage. Hieraan besteed ik dan ook in het begin en tijdens de massage telkens opnieuw aandacht.

Ik heb deze website zelf gemaakt. Een IT verleden is voor zoiets wel handig. Ik heb gekozen voor een online boeking systeem omdat U dan makkelijk kunt zien welke uren en dagen ik nog vrij ben voor Uw massage. Uiteraard mag U zich vrij voelen de meer traditionele manieren te gebruiken om te boeken. Alle mogelijke boekingsmethodes kunt U vinden op de contact pagina. Ik begrijp dat sommige mensen de eerste keer een zekere “drempelvrees” hebben, zeker als het Uw eerste, of één van de eerste massages is. Je kan me sowieso zonder problemen telefonisch bereiken om te boeken, voor vragen of gewoon om eens kennis te maken. Je zal zien, ik bijt écht niet 😉 Als ik aan het masseren ben, kan ik uiteraard niet opnemen, maar dan bel ik je terug als je iets inspreekt. Bij “contact” staan alle gegevens, gsm en adres en dergelijke om dit te doen.

Volg me op facebook of instagram. Voor communicaties over massage boekingen zou ik aanraden andere kanalen te gebruiken dan Facebook of Instagram messenger. Uit de praktijk blijkt dat ik niet altijd push-berichten krijg van deze apps en ik zou dus je berichtje kunnen missen. Gebruik dan liever sms, telefoon, email of het online boeking systeem. Dank U.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is facebook.png