Samudra Massage

Een heerlijk relaxerende massage onder infra-rood verwarming.

De Samudra massage gaat in tegenstelling tot een relax -of zenmassage het lichaam als één geheel bekijken en niet opdelen in afzonderlijke delen. Bij een traditionele massage gaan we deel per deel masseren. De Samudra massage gaat vaker heel het lichaam bestrijken en in beweging brengen. Dit zal gebeuren in lange vloeiende beweging, van “kop tot teen” met verschillende druksterktes en snelheden. Uiteraard gaan de verschillende delen van het lichaam ook apart behandeld worden, minder met de handen, maar vooral met onder-en bovenarm (niet met de ellebogen). Door heel het lichaam op die manier te benaderen gaan afvalstoffen overal makkelijker verwijderd worden en zal stress, waar het zich ook bevindt, veel beter verdwijnen.

Een Samudra massage zal wonderen doen voor mensen met stress, trauma’s, burn-outs maar het zal ook enorm goed de spieren los maken, en bloedstromen en lymfestromen op gang brengen. U zal deze massage aanvoelen als deugdzaam, relaxerend, sensueel en U lijkt even weg van de wereld in een tijd die vervaagd en (misschien jammer genoeg) veel sneller lijkt te gaan. Voor deze massage heb ik een speciale opleiding gevolgd dus U mag er gerust in zijn dat ik ook hier weet waar ik mee bezig ben en niet zomaar wat doe. Elke beweging is doordacht en vraagt veel concentratie en vaak ook fysieke kracht.

De samudra massage is er nu ook in 90 minuten. Het is dan een combinatie Samudra met relax in één. Door de extra tijd kan er meer aandacht gegeven worden aan voeten, buik, liesstreek en decolleté. Bovendien sluit ik dan af met een hoofd -en gezichtmassage.

Lees er meer over op de pagina “soorten massages” die U hier kunt vinden.