Online Boeking

Hieronder kunt U online boeken. Kies eerst voor een behandeling, daarna kan U een dag en uur kiezen. De dagen in het blauw zijn beschikbaar. Voor de uren zijn alle vakjes met uurslots die in beeld komen nog beschikbaar. U kan me ook telefonisch bereiken op 0486511095 als U liever via die weg een boeking plaatst of als  U gewoon even eerst wil kennis maken alvorens te boeken. U kan ook een email sturen naar “info @ zenmassages . be” (verwijder de spaties) of gebruik het online contact formulier voor verdere vragen of als U via die weg een afspraak wil maken. 

Let op: afspraken die U online maakt liggen niet meteen vast. Er kan altijd iets onverwachts gebeuren. Nadat U uw boeking heeft uitgevoerd krijgt U een email met Uw boeking als status IN BEHANDELING. Later krijgt U dan nog een email van Uw boeking met als status AANVAARD. Pas daarna ligt de afspraak vast.

Er kan maximum 3 weken van tevoren geboekt worden.

De prijzen die bij de massages staan bij de boeking zijn informatief. U moet op voorhand niets betalen. U betaald ter plaatse na de massage. Dit kan cash of via een Payconiq app op Uw Smartphone. Er is geen helaas geen bancontact-toestel.

De massage ruimte ligt op gelijkvloers, vlak aan de inkom. Er moeten nergens trappen worden gedaan om de ruimte te bereiken.

Keuzestress? Nergens voor nodig! Twijfelt U over welke massage te nemen, boek dan een ZENmassage (60 of 90 minuten). Als het de eerste keer is dat U komt hebben we sowieso een gesprekje vooraf en kunnen we de massage nog naar Uw wensen aanpassen.

Boek een afspraak

Waarvoor wil je komen?

Subtotaal (hoeft nu niet betaald te worden)

0.00 €