Samudra Massage Extra Informatie

Bij deze massage zal het hele lichaam behandeld worden inclusief rug, schouders, benen, bilspieren, liesstreek, bovenlichaam en buik. De massage zal worden ervaren als een diepe, maar sensuele lichaams-massage en werkt heel relaxerend als U hiervoor open staat. Ik doe deze massage voor iedereen op dezelfde manier.

De samudra massage is er nu ook in 90 minuten met extra aandacht aan benen, voeten, buik, liesstreek en decolleté. Bovendien sluit ik dan af met een hoofd -en gezichtmassage.

Specifiek naar mannen toe had ik nog graag de volgende opmerking gemaakt, omdat ik dit thema vrij vaak hoor terugkomen (ondermeer bij nieuwe klanten):

Omdat ik het gehele lichaam bestrijk, en regelmatig via de buik tot in de lies naar de benen ga kan het gebeuren dat mannen hierdoor een erectie krijgen op bepaalde momenten tijdens de massage. Dat is echter een heel normale reactie van het lichaam op deze aanrakingen, die met momenten sensueel aanvoelen en het is dan ook niet iets waarvoor je je moet schamen of schroom hebben. Het zou erg jammer zijn moest je enkel om die rede deze massage niet boeken of niet durven te nemen. Ik ga hier steeds op een professionele manier mee om en stoor me er niet aan. Het blijft sowieso een niet-erotische massage.

Let op: wat ik niet zal dulden zijn ongewenste, intieme of sexueel-getinte aanrakingen van jou naar mij toe tijdens de massage. Je blijft rustig liggen tijdens de massage. Laten we mekaar met respect behandelen.